Van itt olyan aki a koronavirus idején sem tud lemondani a mászkálásról?
Figyelt kérdés
2020. márc. 24. 18:50
2/12 anonim válasza:
Szerintem a dokik es apolok meg sem allnak. Pekek, hentesek, zoldsegesek es boltosok is mennek mint a mergezett eger.
3/12 anonim válasza:
Szerintem a kérdező nem a megfeszítve dolgozókra gondolt, hanem azokra, akik nem bírnak megülni száz évente két hétre a seggükön, hogy ezzel is segítsék az említett melósokat. Persze, ha nem így van, akkor megkövetem!
4/12 anonim válasza:
Biztos van pár f..szfej.
Olaszoknál is ezért növekszik újra a halottak száma. Ott még karantén alatt is mászkáltak.
Kínában nincs ekkora arcuk. Mondjuk ott lehet golyóval végezné vagy min 10 év börtönnel aki többször megszegi a karantént.
5/12 anonim válasza:
Akkor meg 3 napig kellene kibírni? Mert akkor lejár a két hét. El fog menekülni a kovid?
6/12 anonim válasza:
Egyes hiperszociális emberek képtelenek megülni a valagukon. Ez a típus az, aki a minden péntek-szombat leissza magát, meg az összes fesztiválon ott majomkodik. Szörnyű egy típus.
7/12 anonim válasza:
#6, Ez intelligencia kérdése. A leiváson kívül én pont ezt csináltam. Utazás, barátok, sörözés, közösségi sport.
Most mégis becsületesen otthon ülök. Ha kell augusztusig.
Ez mentalitás és intelligencia kérdése.
8/12 anonim válasza:
Én itthon ülök, de legkésőbb április közepén besokallok. Tavkapcsolatban elunk a parommal, mar nem találkoztunk masfel honapja, en nem fogom ezt birni juliusig, az fix.
9/12 anonim válasza:
Akkor ez el fog húzódni több évre is...
10/12 anonim válasza:
Amúgy ha mondjuk háború lenne, és emberek haldokolnának haláltáborban/munkatáborban... kijárási tilalom lenne.
Akkor is a mászkáláson gondolkoznátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!