Mi lehet ez a hátsómnál?
Figyelt kérdés
Előre mondom, NEM én vagyok a képen, még csak nő sem vagyok, de nem akartam mindenféle szőrös seggű pali képét ide berakni, főleg hogy lehet a lényeget takarták volna el a szőrrel.
A gondom az, hogy pár napja észrevettem magamon, hogy ha ülök, vagy fekszek valami nyom kb ott, ahol bejelöltem a képen. Meg is van keményedve kicsit az a rész, de el nem tört semmi, nem is estem rá vagy ilyenek, tudtommal szerv sincs ott. Kb a farokcsont alatti résznél lehet ez a fájdalmas pont. Először azt hittem pattanás lesz, de le is fotóztam, nem látszik ott semmi. Hol jobb, hol rosszabb, de nem múlt el több napja már. Mi lehet ez?
2023. márc. 18. 11:57
1/4 anonim válasza:
A képet akkor minek tetted fel??
2/4 A kérdező kommentje:
Azért hogy könnyebben tudni lehessen miről beszélek.
2023. márc. 18. 12:10
3/4 anonim válasza:
Ezen a tájon u.n. pilonidális ciszta szokott lenni, azaz megnagyobbodott, esetenként gyulladásba jövő (szőrtüszőhoz csatlakozó) faggyúmirigy. Súlyos esetekben sebészeti kioperálás lehetséges.
4/4 A kérdező kommentje:
Valami hasonlóra tippeltem én is, mivel szerv nincs ott és be se ütöttem. Ezt ki tudom magamnak kezelni valahogy? Pl ha órákig áztatom kinyomhatom? Vagy van esély rá hogy magától kifakad vagy felszívódik?
2023. márc. 18. 14:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!