Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van itt olyan srác vagy...

Van itt olyan srác vagy ismerősötök akinek here protézise van?

Figyelt kérdés

2023. márc. 15. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik haveromnak van olyan, az egyik.
2023. márc. 15. 16:43
 2/7 A kérdező kommentje:
1-es köszönöm, hogy válaszoltál! Nekem is az egyik implantátum, csak nekem anno elrontották a behelyezésnél és nem tudom, hogy mi tevő legyek. Eléggé zavar ez mostanában.
2023. márc. 15. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
6%

2. Hogy, forditva tették be?

Vagy az orrodba ültették be?

2023. márc. 17. 17:42
 4/7 A kérdező kommentje:

3-as!

Örülök, hogy neked ez vicces...

Én meg majd meg bolondulok

Takarodj innét!!

2023. márc. 18. 21:51
 5/7 librikus ***** válasza:
30%
Vetesd ki a protézist akkor nem zavar. Egy herével csak vagy fiút, vagy lányt tudsz nemzeni. Baj az?
2023. márc. 22. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi a gond vele amúgy...? Mit jelent, hogy rosszul tették be?

Én nem a fenti perverz vagyok:) hanem a fiamnak még picike korában herecsavarodás miatt az egyiket eltávolították és majd lehet, hogy fog kapni pótlást, de szerintem csak ha befejeződött nála a serdülés.

2023. márc. 22. 14:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem is herecsavarodás miatt távolították el sajnos. Ennek a protézisnek az a baja, hogy eleve kisebb kaptam a meglévőhöz képest szerintem, illetve ez a protézis belülről ugye oda van rögzítve a bőrhöz vagy nem tudom mihez, és nagyon fenn van, meg sem mozdul lefelé. Már sajnos a bőr is ráigazodott.
2023. ápr. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!