Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan tudom javítani a...

Hogyan tudom javítani a merevedésem?

Figyelt kérdés

Kínos erről beszélni 19évesen de nemtudom ez most miért van. Eddig naponta 1x mindig kitudtam verni de most történt egy olyan hogy teljesen elvesztettem minden vágyamat. Tehát utcán vagy suliban már nem is nézem a csajok seggét. Főleg mióta szerelmes lettem nem is tudnék ő rajta kivül másra gondolni.

Probléma az hogy hanyatt fekvő állapotba szinte fel sem tud állni. És ha egy kis szünetet tartok vagy ha csak egy pillanatra nem ott vagyok fejben már el is kezd lankadni.

Emellett önképzavarom is van. Tehàt nem vagyok magammal megelégedve de annyira hogy még gondolatban sem tudom kiverni egy fullos csajra akinél amugy esélyem se lenne.

Szerintetek tartsak pár nap szünetet vagy próbáljam meg edzésben tartani a napi egyszerivel?

2023. márc. 12. 09:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Valamilyen módon növeld meg a vérnyonásodat.
2023. nov. 30. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!