Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Holnap lesz a lézeres teljes...

Holnap lesz a lézeres teljes körülmetélésem. Nagyon félek. Mit tegyek? Hogy nyugodjak meg?

Figyelt kérdés
Relatív fitymaszűkületem van és holnap lesz a műtétem. Mit tegyek majd? Kérlek írjatok megnyugtató dolgokat. Bevallom férfi ember vagyok 25éves van barátnőm együtt élünk. Azt tudom szex jó ideig nem lesz. Az erekciótól félek főleg reggelente.

2023. márc. 9. 19:45
1 2
 11/17 gabcsi ***** válasza:
Szűkület után érzékeny a makk. Majd ha kint a varrat, 2 hét múlva és nincs seb, akkor hintőporral tudod csillapítani az érzékenységet.
2023. márc. 10. 20:08
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
Évezredes műtét, amin fiúk és férfiak százmillió esnek át. Megkurtítják, kifordítják, aztán a viszontagságos gyógyulás után örömmel használod majd és azon kapod magad, hogy bár korábban meglépted volna.
2023. márc. 11. 23:01
 13/17 anonim ***** válasza:
29%

"azon kapod magad, hogy bár korábban meglépted volna."

Vagy nem.

2023. márc. 12. 02:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Fáj még ? Vagy kellemetlen ?
2023. márc. 21. 01:09
 15/17 anonim válasza:

Szia

Mesélnél róla, lehet nekem is ez kell. Folyamatos makkon levő gyulladás ,pír foltok arra utalnak. Én is izgulok mondjuk én 43 vagyok.

2023. júl. 1. 15:45
 16/17 anonim ***** válasza:
61%
Sokkal jobb lex a szex is!
2023. júl. 2. 13:49
 17/17 anonim ***** válasza:
61%
Jobban fogod érezni…
2023. júl. 2. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!