Spermavizsgálat eredménye, orvos is megnézi, de egyenlőre itt szeretnék érdeklődni, hogy szeeintetek ez megfelelő? 1 éve babát szeretnénk, de nem érkezik még a várva várt csoda
Spermiumkonc.:26millió/ml
Progresszív motilitás:40%
Teljes motilitás:50%
Nem progresszív:10%
Immotilis:50%
Normál morfológia:7%
Vitalitás:80%
Fehérvérsejt:0%
Ph:8.5
Diéta van ennyhe IR miatt, bár nem teljesen tartom be mert este is eszek gyorsan felszívódó szénhidrátot néha.
Néha befér egy kis chips, sajnos.
Sport egy héten 2-szer. Gyógyszert még nem kaptam. Mecforalt nem ajánlották, mert enyhe az IR.
Köszönöm a válaszokat! :)
Értem. Hát a legjobbakat kívánom neked. Azért én lehet kérnék egy másodvéleményt.
Én most már 500as merckformint szedek egyébként. Nekem nincs PCOS, csak enyhe IR.
Én nekem összejött a terhesség (még a férjem xar sperma eredménye mellett is) csak nem maradt meg.. általában max 10. hétig juttam ezelőtt. Aztán vagy elhalt, vagy eleve ki se fejlődött, vagy spontán elvetéltem.
Utóbbi 2 évben 3. vetélésem volt, de ha az utóbbi 5 évet nézzük, akkor 5.
Most a 3. után (ez amúgy ráadásul missed ab volt) újra kivizsgálták és kaptam ezt a gyógyszert plusz javasolták a lombikot. Aztán valami csoda folytán összejött spontán megint és hát reménykedünk, hogy minden rendben legyen. Most azért már túl vagyunk a nehezén. (27.hét)
Amúgy lehet igaza van az orvosnak, hogy ez lesz a megoldás. (a másik tipp az volt, hogy, a gyenge sperma miatt lesz életképtelen az egész terhesség..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!