Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen orvoshoz menjek ezzel...

Milyen orvoshoz menjek ezzel MAGÁNRENDELÉSRE?

Figyelt kérdés

Ha gyanús hogy gombás fertőzése van a péniszemnek, de lehet lehet akármi más is, ami orális szexel terjedhet. Aktusnál védekeztem.

Balanitiszem van, olyanok a tünetek mint candidiás balanitis esetén, de a gomba elleni krémektől nem múlik el a gyulladás.

Mindenképpen magánrendelésre szeretnék menni, de nem tudom hogy milyen fajta szakorvoshoz kéne fordulnom ezzel.

Urológia, bőrgyógyászat, nemi gyógyászat?

2023. márc. 6. 20:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászat.
2023. márc. 6. 21:05
 12/17 A kérdező kommentje:

A fogaimat már annyira elrontotta állami fogorvos, hogy utána magánban több millióba került hogy rendes fogsorom lehessen…

Így én a magam részéről megfogadtam, hogy csak magánszolgáltatást fészek igénybe, ahol számít az ügyfelek megtartása ha az ember pénzt akar keresni.

De egyébként sincs TB-m, mert jelenleg nincs bejelentett munkaviszonyom… Megtakarításból mennék orvoshoz.

2023. márc. 6. 21:08
 13/17 anonim ***** válasza:
A TB-t havonta fizetgetheted magadnak, nem kell hozzá bejelentett munkahely.
2023. márc. 6. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem az Augmentintől lett.
2023. márc. 10. 13:32
 15/17 A kérdező kommentje:

#14.

Attól azért mert az is a penicilin egy továbbfejlesztett változatát tartalmazza.

Amúgy most kinéztem egy bőrgyógyászt, majd valószínűleg hozzá megyek el, de először telefonon megkérdezem hogy mehetek e hozzá ezekkel a panaszokkal… Csak szerintem leghamarabb ilyen 2 hét múlva tudok elmenni majd hozzá, sajnos.

2023. márc. 10. 13:38
 16/17 A kérdező kommentje:

#14.

Ha ilyesmi gyógyszer váltja ki, akkor az nagy eséllyel magától is elmúlik majd, vagy valamilyen vény nélkül kapható krémtől… Durván tud kinézni, de nem kell tőle megijedni.

2023. márc. 10. 13:39
 17/17 A kérdező kommentje:
De ha aggaszt, vagy nem múlik el, azért te is fordulj orvoshoz.
2023. márc. 10. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!