Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan zajlik egy urológiai...

Hogyan zajlik egy urológiai vizsgálat?

Figyelt kérdés
Fájó, húzó érzés van a jobb herémben és egy csomót is találtam benne, amit ha megnyomok fáj, ezért el szeretnék menni urológiára, viszont nem merem ott megmutatni a farkam meg a heréim az orvosnak.

2023. febr. 24. 12:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
39%

Én voltam, doktornő volt, lehúztam a gatyámat, ő bekente zselével az ultrahangos vizsgálófejet, és 2 perc alatt megnézte a heréket.

Semmi nem volt.

Nem érdekli a méreted, meg semmi. Naponta 20 ilyet lát, hetente 100at.

2023. febr. 25. 08:44
 22/34 anonim ***** válasza:
24%

20-21

Miért nem értitek, hogy tök mindegy, a doki hány farkat/p.nát lát. Attól nekem még nem lesz könnyebb, és a sajátomat nem mutogatom szívesen. Ez tehát baromira nem érv a "kedvcsináláshoz".

2023. febr. 25. 11:27
 23/34 anonim ***** válasza:
63%

22. Akkor dugulj el ha ennyire hülye vagy.

De majd ha komolyabb baj lesz és esetleg műteni kell akkor megfogják nézni.

2023. febr. 25. 13:14
 24/34 anonim ***** válasza:
30%
Az urológus olyan, mint a prosti, több f@szt fogott, mint kilincset. Nem tudsz neki újat mutatni.
2023. febr. 25. 19:46
 25/34 anonim ***** válasza:
64%

24-es: pontosan, az urológusnak ez a munkája, látott már kis f.aszt, nagy f.aszt, görbe f.aszt, stb, nem érdekli!

Viszont ne legyél balf.asz, és menj el vizsgálatra!

2023. febr. 25. 21:39
 26/34 anonim ***** válasza:
56%
Meg kell tenni, amit egy férfinak meg kell tenni. Ha nem jó a látásod, a szemed vizsgálják. Ha nem jól hallasz, akkor a füledet nézik meg. A heréid sem kivételek ettől. Szó szerint könnyen vizsgálható más belső szervekhez képest. Túl lehet élni egy ilyen vizsgálatot. Különben sosem fogsz levetkőzni egy férfiöltözőben sem?
2023. febr. 26. 10:10
 27/34 anonim ***** válasza:
72%

26

Egy öltözőben nem taperolnak meg és nem nyúlnak beléd... Nem hozod magad egy méltatlan helyzetbe. Nem jó példa. Egy szemésszel ne hasonlítsuk már össze: ott azért nem sérül az intimszférád.

2023. febr. 26. 11:19
 28/34 anonim ***** válasza:
39%

Nem értem ezt a beteges szégyenlősdit. A farkad vagy a heréid is csak hús, bőr és szövetek, mint mondjuk az ujjad vagy az orrod. Nekem az urológiai vizsgálat (akár a prosztata is) semmivel sem problémásabb, mint ha a háziorvos nézné a torkomat.

Menjetek el párszor nudista strandra, ott hozzászoktok a meztelenséghez.

Intimszférád a szexben van, az élet többi területén ezt szégyenlősségnek és prüdériának hívják, amit le kell győzni.

2023. febr. 26. 12:32
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

28

Azért egy szemészeti/háziorvosi vizsgálat nem egy szint az urológussal.

Szégyenlős, pláne prűd nem vagyok. Nagyon nem. Viszont megválogatom, hogy kivel nem vagyok. Intimszféra az élet minden területén van. Az is az, hogy idegent nem engedek be a lakásba. Az orvosnál is van.

Nem vagyok már fiatal, de úgy gondolom, hogy az önbecsülésem és önérzetem minden idegszálamban tiltakozik az ilyesmi ellen. Eddig szereencsére nem volt rá szükségem, és remélem, leélem az életemet urológus-látogtás nélkül.

2023. febr. 26. 12:39
 30/34 anonim ***** válasza:

A lakásomba én sem engedek senkit, de azt én magánterületnek tekintem, nem intimszférának.

Ha nem vagy már fiatal, akkor pláne nem ártana az urológus olykor, a prosztata-megnagyobbodás gyakori és nem árt időben diagnosztizálni.

2023. febr. 26. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!