Hogyan zajlik egy urológiai vizsgálat?
9-es nőként tuti nem mennél???
Annyi féle baja lehet az embernek, amiket jobb megelőzni, évente egy 5 perces vizsgálat szerintem mindenkinek belefér és egy normális dolognak kellene számítania, hogy ennyit adjon magára az ember.
11, Magyarorszagon evente ajanljak, nem 3 evente. Kulfoldon lehet, de en nem ott elek, illetve en inkabb elmegyek evente, mert az orvosomban megbizom es o igy javasolja.
Es nem tudom mirol beszelsz; milyen pattanasrol, nyilvan nem kell minden szarral orvoshoz menni, de a kerdezonek fajdalma van. Ahhoz tovabbra is csak gratulalni tudok, ha te erre azt mondod, ne menjen.
Sajat eleteddel szorakozhatsz nyugodtan, ki nem szarja le, de azert masoknak ne tanacsolj mar inkabb olyat, ami veszelyes is lehet akar.
Rendben, legyen 3 evente, aztan majd jon a siras, ha nem lett idoben elkapva a betegseg, te bajod.
De az en orvosom evente ajanlja, en bizom benne, nem fogok egy gyakoris random mancikara hallgatni helyette, bocs.
Amugy meg en nem fogom fel annyira tragikusan a vizsgalatot, en speciel mentalisan tok rendben vagyok, fel tudom fogni, hogy ez egy szukseges rossz, igy nem visel meg egyaltalan, csak azert hoztam fel alapvetoen ezt a temat, mert tok vicces, hogy a ferfiak eletukben elmennek jo ha egyszer-ketszer orvoshoz, aztan sir a szajuk a vetkozes miatt.
Ennyi a sztori. De itt ezt be is fejezhetjuk szerintem, mindenki sajat magaert felelos. Ha valaki a budos eletben nem megy orvoshoz, lelke rajta, o elete. En ha evente megyek, az meg az en dolgom.
17: " az en orvosom evente ajanlja" Naná, ha 30 perc alatt 35 ezret kaszálhat, bolond lenne azt mondani, hogy ne tessék jönni évente...
Az NNK ajánlása:
Ez azért elég hiteles.
De egyébként tényleg felesleges ezen rugóznunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!