Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan zajlik egy urológiai...

Hogyan zajlik egy urológiai vizsgálat?

Figyelt kérdés
Fájó, húzó érzés van a jobb herémben és egy csomót is találtam benne, amit ha megnyomok fáj, ezért el szeretnék menni urológiára, viszont nem merem ott megmutatni a farkam meg a heréim az orvosnak.

2023. febr. 24. 12:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
66%

9-es nőként tuti nem mennél???

Annyi féle baja lehet az embernek, amiket jobb megelőzni, évente egy 5 perces vizsgálat szerintem mindenkinek belefér és egy normális dolognak kellene számítania, hogy ennyit adjon magára az ember.

2023. febr. 24. 14:01
 12/34 anonim ***** válasza:
27%

11, Magyarorszagon evente ajanljak, nem 3 evente. Kulfoldon lehet, de en nem ott elek, illetve en inkabb elmegyek evente, mert az orvosomban megbizom es o igy javasolja.

Es nem tudom mirol beszelsz; milyen pattanasrol, nyilvan nem kell minden szarral orvoshoz menni, de a kerdezonek fajdalma van. Ahhoz tovabbra is csak gratulalni tudok, ha te erre azt mondod, ne menjen.

Sajat eleteddel szorakozhatsz nyugodtan, ki nem szarja le, de azert masoknak ne tanacsolj mar inkabb olyat, ami veszelyes is lehet akar.

2023. febr. 24. 14:11
 13/34 anonim ***** válasza:
47%
Mellesleg kérdező, szerintem létezik erre olyan vizsgálat is, ahol nem kell levetkőzni, talán MR vagy CT. De az 50-100 ezer forint és ha van valami, akkor után célszerű urulógushoz menni.
2023. febr. 24. 14:50
 14/34 anonim ***** válasza:
Mert 13-as ezekhez a vizsgalatokhoz szerinted nem kell levetkozni? 🤣🤣🤣
2023. febr. 24. 14:52
 15/34 anonim ***** válasza:
15%
12: Bocs de Mo-n tényleg három évenként ajánlják, az, hogy a köztudatban évenként van, az egy dolog.
2023. febr. 24. 15:42
 16/34 anonim ***** válasza:
13%
11: Ha az az öt perces vizsgálat nem lenne olyan nyomorultul megalázó, akkor talán elmennék. Inkább fizetnék többet egy emberségesebb vizsgálatért (ct, mri, bármi), mint, hogy egy idegen matasson bennem abban a kiszolgáltatott méltatlan helyzetben.
2023. febr. 24. 15:46
 17/34 anonim ***** válasza:
70%

Rendben, legyen 3 evente, aztan majd jon a siras, ha nem lett idoben elkapva a betegseg, te bajod.

De az en orvosom evente ajanlja, en bizom benne, nem fogok egy gyakoris random mancikara hallgatni helyette, bocs.

Amugy meg en nem fogom fel annyira tragikusan a vizsgalatot, en speciel mentalisan tok rendben vagyok, fel tudom fogni, hogy ez egy szukseges rossz, igy nem visel meg egyaltalan, csak azert hoztam fel alapvetoen ezt a temat, mert tok vicces, hogy a ferfiak eletukben elmennek jo ha egyszer-ketszer orvoshoz, aztan sir a szajuk a vetkozes miatt.

Ennyi a sztori. De itt ezt be is fejezhetjuk szerintem, mindenki sajat magaert felelos. Ha valaki a budos eletben nem megy orvoshoz, lelke rajta, o elete. En ha evente megyek, az meg az en dolgom.

2023. febr. 24. 15:59
 18/34 anonim ***** válasza:
70%

17: " az en orvosom evente ajanlja" Naná, ha 30 perc alatt 35 ezret kaszálhat, bolond lenne azt mondani, hogy ne tessék jönni évente...

Az NNK ajánlása:

[link]

Ez azért elég hiteles.

De egyébként tényleg felesleges ezen rugóznunk.

2023. febr. 24. 18:02
 19/34 anonim ***** válasza:
Allamiba jarok, kulon nem fizetek :)
2023. febr. 24. 18:05
 20/34 anonim ***** válasza:
39%
Ne aggódj, hozzá van szokva, napi 40-50 farkat is lát, nem azt nézi, hanem hogy rendben van-e, vagy mi a baj.
2023. febr. 25. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!