Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan tisztitsam ki a fenekem?

Hogyan tisztitsam ki a fenekem?

Figyelt kérdés
Hallottam mar sok embertol hogy mikor sz3x3lnek akkor ha fenekbe csinaljak akkor kakis lesz a farkuk es ilyenkor valami oblitest szoktam csinalni de azt hogyan kell csinalni? 18 eves fiu vagyok es lehet hogy ossze jon egy fiuval majd de nem tudom hogy kell csinalni azt a folgot valami tipp?

2023. febr. 22. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
2023. febr. 22. 22:29
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Szia! Lehet kapni a Gyògyszertàrban beöntôt, avval kell beöntést csinàlnod, igy tudod kitisztitani a végbél alsò szakaszàt . !
2023. febr. 22. 22:31
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Igen, gyógyszertárban. Körte fecskendő a neve, több méretben létezik, de online is megrendelhető.

pl.: [link]

2023. febr. 22. 22:55
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Én olyat használok,amit a 3. válaszoló írt
2023. febr. 23. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
en letekerem a zuhanycsövet bedugom es teleengedem magam vizzel,auztan addig vdinalom mig tiszta viz nem jön ki,es iszom egy probiotikumot mert a jotékoyn baktériumaokat is kimosom
2023. febr. 23. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Zuhanycsővel TILOS, csak a sok egybites nem fogja fel.

Szép, amikor égési sérüléssel érkeznek hozzánk, mert túl forró volt a víz, vagy akadt, aki konkrétan beleszakított a nyálkahártyába, mert olyan erősen nyitotta magába a zuhanyt.

2023. febr. 24. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6#

Az gáz.

És ilyenkor elmondják hogy miért kellett a beontes?

2023. febr. 24. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos sem ma jött le a falvédőről. :)

2023. febr. 25. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:
8# rendben 🤣🤣
2023. febr. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!