Túlságosan szőrösödő és emiatt izzadó fenékkel mit lehet tenni?
Azt hiszem 2020-ban borotváltam le először a fenekem, csak mert szőrös volt, és emiatt izzadt is. De hiba volt.
Most már rosszabb a helyzet, ha borotvalom is két hét múlva ugyanez lesz, dús szőr nő vissza és izzad is nagyon.
Mit tehetnék szerintetek?
Lehet kapni szőrtelenítő krémeket, IPL gépet, epilátort, gyantát, eldobható borotvát, szalonba is lehet járni, árulnak különféle hintőporokat, izzadásgátlókat, válassz egy neked kényelmes megoldást.
Az izzadást okozhatja a rossz anyagú ruha is!
Gyantáztasd le.
Vagy tartós szőrtelenítés.
Mindkettő szalonban. Ne magadnak akard megcsinálni.
Nekem is nagyon szőrös, meg lefelé a combom közepéig nagyon dús. Borotválni csak a fenekem belső ívét szoktam, de nekem is két hét múlva már ugyanolyan dús. Én is gondolkozom a gyantáztatáson, bár a fájdalomtól tartok kicsit. Bár a legjobb eredményt adja.
Amúgy van aki rendszeresen jár gyantáztatni, fiúk?
Az ipl szerintem drága és több alkalom kell hozzá. Anyajegyes bőrön nem is ajánlják.
Nem a szőr miatt izzad, ezt nem jól tudod.
Két külön dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!