Mi lehet ennek az oka ?
Pár hónapja elmentem urologushoz egy olyan problemaval, hogy rettenetesen faj a bal herem. Elkuldott vervetelre , minden eredmeny jo volt , szoval minden komolyabbat kizarva megallapitott egy mellekhere gyulladast. Adott gyogyszereket , a fajdalom el is mult azota . VISZONT, azota is sokkal jobban log a bal herem , olyan mintha el is lenne fordulva , ezzel egyszer vissza mentem az orvoshoz , o pedig azt mondta csak ra , hogy helyre fog jonni magatol . Azota eltelt 3 honap , el
Is kezdett javulni , en azthittem , hogy innentol minden okes
, ma reggel pedig megint ugy keltem ,hogy a bal oldali herem a jobbhoz kepest sokkal jobban log , es maskepp all. ( szex utan/ kozbe van ,hogy szo szerint keresztbe all es kidudorodik) Mi lehet ennek az oka ? Mit lehetne tenni ? Lehet ebbol komolyabb bajom?
Ha az orvos alapvetően semmi rendelleneset nem talált, akkor nincs gond. Ahogy olvasom működik is rendesen a szerszám, tehát nincs gond.
Az normális hogy az egyik here lentebb van, mint a másik.
Továbbá olyan mellékhatást gyógyszertől még nem hallottam, hogy az egyik here megereszkedne. Valószínűleg eddig is ilyen volt, csak nem foglalkoztál vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!