Mennyire hatékonyak a férfi szőrtelenítö krémek? Tükörsima a végeredmény? Melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 21:19
1/5 anonim válasza:
Semennyire nem hatékonyak…
Tükör sima végeredmény csak gyantával érhető el és az sem olyan egyszerű, nem véletlenül kérnek el 30 ezret is egy teljes testes gyantázásért… Viszont utána hetekig sima leszel, akkor is ha szőrösebb típus vagy.
2/5 anonim válasza:
Pontosan azt tudja, mint a borotva, se tobbet, se kevesebbet. Az eredmeny is pont addig lesz tartos, mint borotvalkozassal.
Cserebe dragabbak a kremek illetve nagyon budosek es rosszat tesznek a bornek.
3/5 anonim válasza:
Szia! A baràtom elôszeretettel hasznàlja a zuhany alatt a Body Natur Depilmen szôrtelenitô krémet, ami energetizàlja és fékezi is a szôr növekedését. Kellemes illata van ginzeng, alma és zöld tea és alga kivonatot tartalmaz.
4/5 anonim válasza:
Veet - elég jó szerintem, de nem próbáltam mindet, nem tudom, hogy melyik a legjobb.
5/5 anonim válasza:
#3 az kemény, már ide is feljárnak a cégek reklámot tolni vagy mi a fasz? XD Amúgy miért kell energetizálni a szőr növekedését?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!