Herét ért ütéstől lehet ilyen?
Szóval történt, hogy még 2021 decemberében komoly ütés érte a herezacskómat és a péniszem lágyékhoz közeli részé is…
Valamint a combomat is, de az most nem lényeg.
A fekete és a lila lett mindenhol, ahol ütés ért, valamint nagyon nagyon feldagadt a combom és a herém is, a péniszem csak foltos lett… Ha észrevettem volna rögtön, akkor lehet hogy hívtam volna magamhoz mentőt. De nem vettem észre, csak nagyon enyhén fájt, a fejemet és a hátamat is megütöttem és az jobban fájt… De annak meg komolyabb nyoma nem volt sérülés formájában.
Közvetlenül azután hogy elszenvedtem ezeket a sérüléseket, órákat gyalogoltam, súlyokkal… Amikor hazaértem, akkor meg csak bedőltem az ágyba.
Aludtam vagy 11-12 órát és csak másnap délelőtt vette észre a helyzetet ott lent, hogy milyen durva a színe és hogy hogy fel van dagadva. Gondolom, a herék vérrel is megteltek, azért voltak úgy meg dagadva… Először megijedtem, de rájöttem hogy sem gyereket nem tervezek, sem pedig kapcsolatom nincs és nincs is kilátásban, szóval olyan nagyon nem aggódtam. Tettem fel annó itt kérdést, aki kért annak képet is küldtem és azt mondták, hogyha nincs vér (akár alvadt vér, akár csak nagyon kis mennyiségben) a vizeletben vagy a spermában, akkor olyan nagy baj nem lehet. Így hát “kipróbáltam”, az erekcióval nem volt semmi gond, a spermám is tejesen egészségesnek nézett ki. Így hát jegeltem és vártam és napról napra egyre szebb lett, 1 hét múlva tejesen normális lett és nem fájt egyáltalán, tapintásra is minden meg volt és éreztem is a golyókkal… Olyan volt mint “új” korában.
Azóta sok idő eltelt, nem számítottam rá, de volt egy X hónapos kapcsolatom is, -mondjuk már megint nincs de mind1- és minden rendben volt a szexel.
Most viszont 2-3 hónapja (emlékeztetnélek rá titeket, hogy 2021 decemberében ütöttem meg) felfedeztem, hogy egyáltalán nem termelődik szmegma a péniszemen, ami először nem zavart, meg olvastam hogy 30 körül már egyre kevesebb termelődik (én 25 vagyok, gondoltam hamarabb jött ez el nekem), de már emiatt annyira száraz a makkom, hogy az már kellemetlen. Ha bőrbarát baba testápolóval kenegetem, akkor ideig óráig jobb, de nem sokat ér, napi 10 alkalommal kéne ahhoz bekennem, hogy ne legyen zavaró, pláne ha esetleg megint lesz szexuális életem…
Nem hiszem hogy nemibetegség, mindig használtam óvszert a barátnőmmel és már hosszú hónapok óta nem voltunk együtt amikor ez előjött.
Mivel a szmegma termelődésének is van köze hormonokhoz, eszembe jutott hogy nem e lehet, hogy mégis csak az ütés hatására nem tud a herém előállítani minden hormont amit addig?
Ezek lassú folyamatok, az ilyen változásokhoz, míg egy bizonyos hormon kiürül a szervezetből és ez tüneteket produkál, hosszú idő.
Ez lehetséges vagy sem?
Amúgy ésszel fel fogom, hogy akkor el kellett volna mennem orvoshoz és hogy most is el mehetnék, attól függetlenül hogy a 2 dolog összefügg e… Csak nem tudok túllépni az orvos fóbiámon, amit sajnos negatív tapasztalatok okoztak és nem egy vagy kettő, hanem sok.
Tudom hogy diplomás szakemberek komoly tudással, a fizetés emelésüket is támogattam mindig is, de a mérleg másik serpenyőjében meg ott van, hogy nekem és a családomban még csak negatív tapasztalatunk volt orvosokkal és komoly dolgok, volt halál eset is rutinműtét alatt és rengeteg kisebb kellemetlenség.
Az emiatt kialakult fóbiát pedig nem lehet csak úgy racionális érvekkel megszüntetni… Olyan ez mint akinek meg hal mind a két gyereke 2 egymástól független repuloszerencsétlenségben, annak lehet mondogatni hogy “valójában erre 0000.1% csak az esély és az autó sokkal veszélyesebb” valószínűleg nem fog repülőre ülni.
“2021-ben volt az eset, a mostani panaszod meg pár hónapja van, a kettőnek nincs köze egymáshoz.“
Igazából ennyi a kérdés.
Ahhoz hogy az, hogy bizonyos hormonok termelésének hiánya tüneteket is produkáljon kellhet több hónap az biztos… De talán nem egy év. Akkor viszont tényleg nincs köze a két dolognak egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!