Lábizzadás ellen lehet tenni valamit?
Figyelt kérdés
Gumicsizma szárának a magasságáig szó szerint vizes a nadrágszára és a zokniból is facsarni lehet a levet úgy beleizzadok. Télen-nyáron 12 órás műszak végéig rajtam van a csizma. Cipőt,bakancsot nem vehetek fel.2023. febr. 8. 16:43
1/6 anonim válasza:
Szia! Hatékony ellenszere a làb izzadàsnak az egyszerû konyai ecet. Antibakteriàlis hatàsànak hàla könnyen leszàmol a baktériumokkal. Elkészitési mòdja egyszerû: nagyjàbòl 2 dl ecetet higits fel màsfél liter vizzel, és àztasd bele a làbad. Ismételheted a làbfûrdôt hetente többször is!
2/6 A kérdező kommentje:
Munkatársaim a szarvasmarháknál lábfürösztésre használt tömény formalint javasolták,de nem próbáltam még ki. Ez a ecetes lábáztatás jobban hangzik. Köszönöm a tippet.
2023. febr. 8. 17:07
3/6 anonim válasza:
Gumicsizma nem szellőzik, szükségszerűen összegyűlik a bőrödből kipárolgó izzadság. Még ha kimondottan csekély az izzadás, akkor is tocsogás a vége. Az ecet a lábszag ellen biztosan segít, az izzadás-ellenes hatását nem figyeltem. Meg amúgy is érdemes figyelni a mikroorgainzmusokra, eszményi hely nekik egy nedves, meleg csizma.
Én ezt a sprét használom, bár gumicsizmát nagyon ritkán hordok, csak sima cipővel van tapasztalatom:
Nem túlzás azt mondanom, hogy a reggeli használat után este is teljesen jó, szinte friss a cipőm szaga.
4/6 anonim válasza:
Naturland lábizzadás elleni spray vált be eddig csak. Azonban csodaszer a gumicsizmára nincs, mivel az egyáltalán nem szellőzik, szóval valamennyire mindenképpen fog izzadni a lábad.
5/6 anonim válasza:
Amputáció biztosan segít.
Ha kellemesebbet akarsz, akkor a tengerpart homokjához kapcsolódó mezítlábas életmód is megoldhatja a problémád.
Nem sok finomabb dolog van a láb számára, mint Cancún homokja...
6/6 A kérdező kommentje:
Jó ötlet,köszi a tippet.Kipróbálom a mezitlábas életet,de én a jó híg marha fosra szavazok.Lágy,krémes,és hidratál.Te meg menj Cancunra homokozni.
2023. márc. 5. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!