Fiúk, férfiak! Milyen pozitív hatást tapasztaltatok egy kiadós szaunázás, gőzfürdőzés után?
Arra gondolok, hogy pl. a bőrön (pattanásos bőrön javított-e), vagy kevesebbszer betegszel meg stb...
Mennyi szaunázás (idő v. alkalom) után éreztél változást?
Ha jársz, milyen gyakran jársz szaunázni?
Ez a "kevesebbszer betegszel meg" staisztika pontatlan, hiszen honnan tudhatnád, hogy egyébként mikor ér el valami kórság, vagy mikor segít a megelőzésben a szauna?
Nálam a bőrön azonnal látszik a pozitív hatás, és emellett a hangulatomon is javít.
(feltéve ha nem idegbeteg módon a kamrából ki-be rohangáló és hangoskodó közönséges emberekkel találkozom a szaunában)
Havonta 1-2 alkalommal tudok menni "melegedni", bár így télen, jobb lenne gyakrabban.
Én rendszeresen szaunázom, télen hetente 1-2 alkalommal, nyáron 2-3 hetente. Egy egy ilyen alkalommal átlag 3x15 percet, utána pedig rögtön hideg víz.
Az infuenzákat szinte meg sem érezem, évente egyszer azért megfázom, de az sem szokott komoly lenni. Oltatni nem oltattam, mert minek, a covid úgy ment át rajtam, mint egy gyenge influenza. Biztos vagyok benne, hogy a rendszeres szaunázásnak köszönhetem mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!