Egy szauna szeansz mennyivel èr többet/ egészségesebb, mint egy sima szaunázás?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 16:09
1/11 anonim válasza:
Egészségesebbnem nem mondanám. Van egy szauna mester, aki feldobja az egészet kicsit. Jól befűt és sok vizet locsol a kövekre, törölközővel pörgeti a forró levegőt, hoz egy kis ezt-azt (valami pakolás, tea, stb.). Sokkal intenzívebb az élmény, de nem hiszem, hogy ettől "egészségesebb".
3/11 A kérdező kommentje:
2es. Miért gondolod hogy felesleges?
2022. aug. 17. 22:31
4/11 anonim válasza:
3.
Miért gondolod, hogy nem az? Esetleg, aki szaunázik az mind 5 évvel tovább él?
5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem az egészséges èlet egyik alappillere.
2022. aug. 18. 17:07
7/11 veterán vas válasza:
#6.
Elfogadom, ha Te nem hiszel benne, de a másikat azért ne beszéld le róla. ;)
8/11 anonim válasza:
Ez nem hit kérdése, volt egy kezdő állítás, miszerint egészséges, alátámasztása nincs.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
#8 [link]
Tessék, ma is tanultál valami újat.
Kérdésre pedig, én néha el szoktam menni szeánszra. Sokkal intenzívebb ilyenkor az élmény, általában zenét is hoznak. Van amikor profi műsort dobnak össze és egyszerre három szaunamester csinálja a programot. Általában ilyenkor sokan vannak bent, jobb lenne ha több "csendes" szeánszot tartanának. Néha amikor olyan a kedvem akkor befizetek, de általában a nyugodt relaxáló pihenést szeretem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!