Elzsibbad a farkam szobabiciklizes utan ?
Figyelt kérdés
Mas jart mar igy ? 20 perc utan leszallok olyan szurosan zsibbad az egesz farkam, foleg a makknal kellemetlen hogy elmondani nem lehet, mas jart mar igy ?? Mit lehet ellene tenni ?2023. jan. 27. 13:01
2/9 anonim válasza:
Vagy állítani kell rajta, vagy másik nyereg.
Előfordul
3/9 anonim válasza:
Nekem ilyen még sosem volt, pedig én is szoktam szobabiciklizni. Nekem a seggemet szokta feltörni a nyereg :(
6/9 anonim válasza:
Hagyd a szobabiciklit, inkább lovagolj! 😉
7/9 érdeklődő35 válasza:
Nekem normál biciklizés után fordul elő nagy ritkán, aztán elmúlik
8/9 anonim válasza:
Kerékpározásnál a nyereg olyan eret zár el,ami a nemi szervekhez viszi a vért .A prosztatához is .Nem véletlen,hogy kerékpár versenyzők zöme is prosztata gondokkal küszködik.Minden 15 perc után 5 percet kell állva tekerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!