2/7 veterán vas válasza:
Ja, az egy kalap-reklám... :D
3/7 DanielC válasza:
Nagyon keves hatoanyag van benne 20 mg maca nevetseges, es egy kis b vitamin stb. Inkabb vegyel be hejette 200 mg koffeint sex elött, tenyleg többet er.
4/7 Lacika24 válasza:
Én is vettem ki szeretném próbálni de félek hogy megpörgeti a szivem,.. nincs semmi ilyen tapasztalat ?
5/7 veterán vas válasza:
Szerintem az fogja megpörgetni a szivedet, amikor rájösz, hogy fölösleges marhaságért adtál ki pénzt. ;)
6/7 anonim válasza:
Ne aggódj,csak olyan hatása van,mint az Algopirinnek!Én is próbáltam,de még csak nem is állt fel tőle a peniszem!Ha már merev péniszt szeretnél,akkor rendelj potencia és penisz növelő szereket!Nekem is van állandóan!Szinte egész nap kőkemény lesz tőle a peniszed!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!