Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Büdös pénisz probléma?

Büdös pénisz probléma?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki leírná, szoktam mosni, napi 1x este fürdéskor megmosom szappannal.

Viszont nap közben néha van hogy visszahúzom a bőrt és a húsos részét megfogva olyan mintha nedves lenne, mint amikor meleg van és valaki kiizzad, olyasmi.

Ilyenkor ha megszagolom, akkor büdösnek érzem, változó szagú szokott lenni, de főként a vizelet és a sperma keverékének a szagát érzem, de ez nem mindig van így.

Mitől ilyen, kevés napi 1x mosni? Ha igen, akkor fürdésen kívül mikor kellene még? Ha pedig nem ettől van, akkor mi okozza, mit tudok vele tenni?

2023. jan. 22. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Tudom , engem zavart is hogy ott van. Nem úgy működött ahogyan kellene ìgy én csak nyertem vele hogy el lett tàvolìtva :)
2023. jan. 22. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Megtörlöd wc papírral vizelés után?

Min. alaposan megtörlöd, de inkább megmosod önkielégítés után?

Nyugi nem vagy beteg, csak a higiéniai szokásaidon kell változtatnod. Ha viszont nem változtatsz, akkor lehet bakteriális fertőzésed, ami nagyon kellemetlen tünetekkel jár, úgyhogy ne sajnáld az időt/energiát a tisztálkodásra.

2023. jan. 23. 04:30
 13/18 NTBS ***** válasza:
Többször tisztítsd. Illetve menj orvoshoz. Lehet összeszedtél valamit.
2023. jan. 23. 07:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Fürdés során húzd hátra a fitymát és mosd meg jól.(bár gondolom ezt így csinálod) Fürdés után érdemes a fityma alatt is szárazra törölni. Vizelés után töröld meg a végét WC papírral, nem mindig elég a rázás, marad vizelet a húgycsőben ami később kifolyik. Ha van lehetőséged mosd meg naponta többször. Legalább reggel este. Van már férfiaknak is intim mosó, egy próbát megér szerintem.
2023. jan. 23. 10:23
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk pisilés után töröld meg, és akkor már nem fog a hugyos álsóneműben pállni egész nap...
2023. jan. 23. 13:09
 16/18 A kérdező kommentje:

De ezt hogy értitek, hogy töröljem meg? WC papírral?

És mondjuk egy publikus WC-nél ahol piszoár van és sok ember, ott ezt hogy vitelezzem ki?

2023. jan. 23. 13:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Zsebkendővel. De van, hogy nyilvános helyen sajnos nem tudod megcsinálni.
2023. jan. 23. 20:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Higi kendő.. zsebedben is elfér, nem csak a nagy kiszerelésűbem kell gondolkodni
2023. jan. 23. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!