Mennyi idő alatt múlik el egy gombás fertőzés?
Nagyon érdekelne, hogy kezeléssel mennyi idő alatt múlik egy egy ilyen fertőzés? Akinek van tapasztalata kérem segítsen ki legyen olyan kedves.
A sztorim az hogy megműtötték az öcsköst (fitymafék vágás) és vagy a műtőben vagy utánna vizsgálaton elkaptam valami gombás fertőzést amire csak szteroidos szarokat kaptam meg olyan kenőcsöt ami nem is rá való(igen, bőrgyógyásztól magánban jópénzért...). Most egy másik dokinál voltam akinek a kréme használt is. Kaptam gyógyszert is(fluconer) és pevaryl tartalmú kenőcsöt és mosakodót. Ezt valamivel több mint négy hétig használtam. A kenőcsöt elhagytam és rá két napra kiújúlt a fertőzés(lehet nem is múlt el). Ezért szeretnék segítséget mennyi idő is ez, tudom hogy hónapokig olyan volt akkor nyílván nem múlik olyan könnyen csak már nagyon zavaró főleg ha a barátnőmmel vagyok mert még összebújni sem tudunk mert egyből beindulnak a folyamatok értitek :D
Előre is köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!