Hetente 3-4 alkalommal végzek beöntést, mert csak így érzem igazán tisztának magam. Ez egészséges, vagy káros?
Kedves válaszolók!
A beöntés abszolút nem káros. Én körülbelül két éve beteg lettem, és betegségemre olyan gyógyszert kell szednem, ami iszonytató hasmenést okozott. Kétségbe voltam esve, mert nem volt választásom, vagy meghalni, vagy a gyógyszer. Az orvosom javasolta a heti 3-4 beöntést, és azóta rendeződött a székletem. Aki nem próbálta, az nem tudja milyen jó érzés, mennyire tisztának érzi utána az ember magát. A gyakori beöntés nem okozza azt, hogy már nem tud az ember nélküle székelni. Én minden reggel azóta is magamtól ürítek, csak utána jön a beöntés. }e haragudjatok, de nem ismerve a dolgot, félve az újdonságtól össze-vissza riogatjátok az embereket. Nekem a beöntés életmentő volt és még ma is az, javaslom mindenkinek, és szerintem nem orvosi eset az aki ezzel él, akár egészségügyi dolog miatt, vagy akár csak azért, mert élvezi, hogy kívül, belül tiszta lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!