Hetente 3-4 alkalommal végzek beöntést, mert csak így érzem igazán tisztának magam. Ez egészséges, vagy káros?
Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 09:32
1/13 anonim válasza:
határozottan káros! szervezeted és bőröd megtisztulására is HAVI 1 alkalom javasolt.
2/13 anonim válasza:
Zoli,ez egészségtelen.Egyrészt azért,mert elnyomod a saját reflexedet,és egy idő után már csak beöntéssel tudsz produkálni.Másrészt én a helyedben psichés okokat keresnék a háttérben ami téged erre a cselekedetekre ösztönöz!
Próbáld meg elhagyni,ha neked ez szenvedést okoz,akkor fordulj sürgősen orvoshoz!
3/13 anonim válasza:
szerintem se túl jó...a bél falon keresztül egy csomó létfontosságú ásványi anyag is eltávozik így, szélsőséges esetben a sav-bázis egyensúly felborulásához is vezethet.
Szerintem ez nálad inkább pszichésen rögzült, valahogy le kéne szoknod róla:(
4/13 anonim válasza:
a bél falán - ezt akartam írni .
gyakorlatilag ugyanazt irtuk a másodikkal csak egyszerre.
5/13 anonim válasza:
próbáld meg az Oxytarm tablettát. azt is kipucol és jó. hacsak tényleg nem az "érzés" miatt csinálod.
7/13 anonim válasza:
tartsál inkább olyan napokat, amikor csak pl: sima héjában főtt krumplit eszel, persze megpucolva, vagy főtt kukoricadarát, vagy rizst, na az végigpucol!
9/13 anonim válasza:
Onnan tudtam,hogy ki volt írva a kérdésbe,hogy Zoli30.Csak már kivette a moderátor.
10/13 anonim válasza:
Szellemi ok: tisztaságmánia. Probálj leszokni rola, ha nem megy fordulj orvoshoz. Nem egészséges a sok beöntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!