Normális, ha egy férfinak ilyen a spermája?
Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyunk együtt. Az utóbbi időben volt kémai terhességem. Elkezdtünk gondolkodni azon mi lehet a probléma. Neki az egyik heréje szemmel láthatón kisebb mint a másik, körülbelül fele akkora. A spermája olyan, mintha megdermedne. Olyan mintha egy krémbe sok zselatint tennék. Tudod görgetni az ujjaid között anélkül hogy odatapadna. Nem tudom, hogy ez normális e, mivel ő vele voltam életemben először. Emellett viszonylag kevés jön ki belőle. Nem tudom pontosan, de mennyiségre körülbelül 1 ml vagy annyi se. Nem tudom ez a normális mennyiség. Vizsgálatra nem szeretne menni.2023. jan. 18. 23:54
11/21 anonim válasza:
Az se mindegy milyen felületre megy. Zsebkendőben nyilván hamar megszárad, de óvszerben is 1 perc után olyan lesz? Bár alapból az, hogy 1 perc után már megszárad furcsa. Inkább nyúlósnak kéne lennie, mint egy jó náthás takonynak. Az se szárad fel 1 perc alatt. 1 mililiter pedig nagyon kevés.
12/21 A kérdező kommentje:
Az óvszerben nem. Rám szokott a hasamra vagy combomra.
2023. jan. 19. 00:18
13/21 anonim válasza:
Az ondó lúgos de SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT nem szabadna hipó szagúnak lennie. Nagyon ajánlom azt, hogy elmenjen vele orvoshoz.
14/21 anonim válasza:
Egyik barátomnak sem volt ilyen. Ha többször elélveztek viszonylag rövid időn belül, akkor volt, hogy az utolsó pár alkalommal már csak nagyon kevés, sűrű sperma jött ki, ami elég dermedt volt. De előtte 3-4 alkalommal kijött a rendes állagú, nagy mennyiségben.
15/21 NTBS válasza:
Nem. Forduljon orvoshoz. A mennyiség nagyon kevés.
17/21 anonim válasza:
Én a herék miatt is elmennék orvoshoz. A páros szerveink nem egyformák, de ekkora különbség nincs köztük.
18/21 anonim válasza:
Biztos valami tudaat módosítót szed csak te nem tudsz róla.
Attól olyan büdös.
19/21 Ékezetes billetyűzet válasza:
Mennyit iszik?
Dohányzik?
20/21 A kérdező kommentje:
Nem iszik, nem dohányzik és nem szed semmilyen tudasmódosító szert. Normális életmódot folytat. Naponta edz, egészséges életmódot folytat.
2023. jan. 19. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!