Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szex közben lelankad a péniszem ?

Szex közben lelankad a péniszem ?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel mostanában kezdtünk el nemi életet élni és az előző kapcsolatomban is előfordult de , és most megint.. behatolás után kb 1 -2 percel le lankad és utánna az istenért sem lehet felkelteni hiába próbálja a lány felizgatni... az is nagy probléma hogy bekerültem ebbe a körbe hogy tudom hogy lesz valami és már stresszelek .. hogy le ne lankadjon .. de pl múltkor teljesen rendbe volt minden eltelt egy kis idő és újra akartuk próbálni és már nem sikerült.. annyi hogy az elsőnél orál után váratlan módon beleült a lány a 2. Nál pedig már mondta hogy tegyem be mert énis oráloztam épp és akkor már más volt a helyzet.. mert be is indult a fejembe a hang.. nem tudom mit kéne tennem mert teljesen elszomorít és stresszelek még ilyenkor is .. valami segítség? 23 éves vagyok F

2023. jan. 3. 11:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ilyenkor pár hétig szigorúan tilos a behatolás! Lehet petting, Simi, stb, de közös megegyezés alapján ne legyen behatolás. Ennek az a lényege, hogy a pozitív ingerek és a sikerélmény, felülírja a negatív élményt és ez által oldódik a stressz.

Ha így sem megy, akkor átmenetileg potencianövelőt szoktak írni, ami megszünteti a problémát, szinten oldódik a stressz, majd el lehwt szépen hagyni.

2023. jan. 4. 11:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nem akar felállni,akkor segíts rajta kézzel!Én 66 éves vagyok,de az enyém szinte állandóan merev!Lehet,hogy a peniszed nem bírja a huvely nedveit!Irtózik a nunatol!
2023. jan. 4. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Ebben a korban a legnagyob hülyeség potencia növelőt szedni és arra biztatni is.

Te is tudod hogy itt csak egy kis stressz van és ez elviszi az egészet.

Próbáljátok nyugodtan megbeszélni, már lehet az is segít ha csak beszélgettek róla.

Jól írták itt hogy egy darabig nem kellene erőltetni , csak egy kis petting meg orál legyen.

Ott is elba..tad hogy erőltetted a 2. menetet.

2023. jan. 5. 12:11
 14/14 anonim ***** válasza:
13, ban egy szakmai evidencia erre, hogy mikor, milyen esetben milyen beavatkozás ajánlott! Bizony van szerepe a potencianövelőnek Átmenetileg(!), hogy a negatív asszociációs kört megszakítsa! Nem az internetről ismeretlen, kétes vacaknak, hanem az orvos által rendeltnek.
2023. jan. 5. 12:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!