Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Csomó a herében daganat lehet?

Csomó a herében daganat lehet?

Figyelt kérdés
Van egy borsónyi vagy kicsit kisebb kemény csomó a jobb herémben (nem a herémen) alul és egy nagyon vékony de kitapintható vezetékhez kapcsolódik és viszonylag szabadon mozog. Kb 5 éve vagy még régebb óta. Ez lehet here daganat? A bal herémben nem tapasztalok ilyet. 20 éves vagyok.

2023. jan. 2. 02:09
 1/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, az valószínűleg valamilyen daganat. Csak az a kérdés, hogy ártalmatlan-e. 5 év alatt már tuti nagyobb gond lenne belőle, ha rosszindulatú lenne. Még annyi, hogy persze senki sem akar dokihoz menni, meg fél, izgul, stb., de 5 év alatt azért már elmentem volna.
2023. jan. 2. 05:56
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
5 év alatt meghalsz ha daganat
2023. jan. 2. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem a mellékherédet tapintottad?

Menj el ultrahangra.

2-es: még ha daganat is, akkor is gyógyítható. Ha nem adott távoli áttétet, 100% a gyógyulás.

2023. jan. 2. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Akár ciszta is lehet.Döntse el az orvos .
2023. jan. 2. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
ciszta lesz az. de menj orvoshoz!
2023. jan. 3. 02:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van a bal heremnel!Az urológus szerint jó indulatu,borsonyi daganat!Az ondó vezeték elzarodott,vagy leszukult!Az össze gyűlt spermak okozzák!Ha,már zavar és kemény,akkor ki kell verni a peniszed!Mindig egyre kisebb lesz!Én örülök neki,hogy ott van!Legalább tudom,hogy a hereim termelik bőven a spermat!
2023. jan. 4. 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Orvost!
2023. jan. 29. 05:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!