Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem javul a péniszem?

Miért nem javul a péniszem?

Figyelt kérdés

Kb két hete kezdődőtt hogy a nemiszervem egész területe bedagadt, és nagyon elkezdett fájni. Pròbáltam itthoni gyògymòdokkal kezelni, mert nem tudtam mi lehet ez. Aztán pár napra rá hőemelekedésem lett és nem volt jò a közérzetem. Akkor mentem el magánrendelésre ahol azt mondták Herpesz vírus. Kaptam rá kenőcsöt amivel napi 2x kell kenni, és antibiotikumot is. (Travocort krém, és Aksolin antibiotikum).

Kb 4 napnál járok de jelentős változást eddig nem észleltem igaz már nincs annyira beduzzadva és nem fáj annyira. Viszont tegnap a párommal együtt voltunk, amit tudom nem szabadott volna de sajnos így sikerült és azòta iszonyatosan fáj amikor pisilek. A falat tudnám kaparni kb.

Szerintetek mit csináljak? Folytassam tovább az előírt kezeléseket vagy menjek vissza a dokihoz?

2023. jan. 1. 23:31
1 2
 11/13 NTBS ***** válasza:
Mert még nem hatott a gyógyszer. De milyen kapcsolatban vagytok, ha a párod nem tud erről? És hogy kaptad el?
2023. jan. 2. 07:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha tudod,hogy valami baj van,akkor miért szexeltetek?Azt kaphatta el a nod is!
2023. febr. 22. 20:20
 13/13 anonim ***** válasza:
"Tegnap szilveszter"? Most június végén 30 fokos kánikulában, hogy kerülök én ide?
2023. jún. 22. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!