Mitől fájhat a herém ha a barátnőmnél vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Általában amikor barátnőmnél vagyok, előfordul hogy az egész herém mintha tökön rúgtak volna, órákon át elképesztő módon fáj, pedig nem csináltunk semmi olyat.
Előző nap este volt petting, és mai nap reggel felkelés után egy-két órával jeletnkezett és azóta is tart. Mit lehetne ellene tenni? Meg lehet előzni? Vagy ha már fáj akkor hogy lehet csillapítani/megszűntetni?
Nektek volt már ilyen problémátok?
2022. dec. 25. 11:35
2/15 anonim válasza:
Rángasd meg, mint majom a mangófát.
3/15 anonim válasza:
Mond neki nyomkodja meg kicsit :)
4/15 anonim válasza:
Amikor nem oldódik az alhasi izmok feszülése, akkor lép fel ez a népi elnevezéssel vőlegénybetegségnek nevezett állapot.
5/15 anonim válasza:
Természetes jelenség. Magömléssel "gyógyul". Keress rá arra, hogy "vőlegénybetegség"!
6/15 anonim válasza:
Mert a töködbe költözik az agyad. :D
7/15 anonim válasza:
35 vagyok, de nekem is fáj, ha beindulok, és nem tudom kiadni.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Rákerestem a vőlegénybetegségre és végre tényleg megtaláltam amit kerestem, eddig bármit is írtam be, nem azt adta ki a google amit kerestem, köszönöm a segítségeteket! :)
2022. dec. 25. 12:51
10/15 anonim válasza:
Azaz,vőlegénybetegség, nekem is volt.Barátnőm jobb kezével megoldotta problémát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!