Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Elmentek pisilni a legkisebb...

Elmentek pisilni a legkisebb ingernél is, vagy megvárjátok amíg jobban kell?

Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 12:11
1 2
 11/12 erogeen ***** válasza:
Sokszor sokáig visszatartom. Van, hogy az utolsó utáni pillanatig próbálom és bemegy. De szabadban akkor is szoktam pisilgetni, ha még nem is érzem hogy kell. Is- is, amilyen a kedvem, ahogy jól esik. F
2023. máj. 6. 23:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Attól függ, hol vagyok.

Melóból vagy suliból hazafele elmegyek indulás előtt, ha csak kicsit is kell. Ha hagyom magam lebeszélni, mondván, most sokan vannak, akkor nem sokkal azután, hogy kiértem, már meg is bánom. :D De sulinál az a trükköm, hogy óra vége előtt egy 5-10 percce kimegyek, így nem a kígózó sorban kell várnom, plusz egyesek rengeteg ideig bent vannak a wc-n, melónál meg rengeteg wc van, így sorállás sincs.

Ha itthonról elindulok, akkor pisilek, ha hosszabb időre megyek el és olyan helyre, ahol nem használnám a wc-t (már volt, hogy egy bizonyos helyen bementem és öklendezve fordultam is ki a szag miatt.). Ha olyan vonalon megyek, hogy tudom, mindenhol, ahova megyek lesz egy ingyenes wc, nem fogok a legkisebb ingerre is elrohanni itthon indulás előtt.

Ha itthon vagyok, akkor inkább a ruhától függ, amiben vagyok. Ha egy gyorsan letolható valamiben vagyok, akkor akkor néha a legosebb ingerre is elmegyek, ha viszont sokat kell öltözködni, mert olyan a ruha, akkor megvárom amíg nagyon kell, mert lusta vagyok ehhez a folyamatos levetkőzés-felöltözéshez, így kevesebbszer kell megcsinálnom.

2023. aug. 7. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!