Alvási problémák. Mi ez és mitől van? Mit lehet ez ellen tenni?
Ha nem szeretnél nyugtatókon, és altatókon élni, akkor azt ajánlom kezdj egy meditálni.
Tudom, tudom elég szélsőségesnek hangzik, de olykor a legjobb gyógyszer ha természetes úton próbáljuk meg ezt orvosolni.
Régebben nekem is voltak ilyen problémám, nagyon nagy volt a stressz akkoriban az életemben.
Youtubon vannak fent kulombozo meditációs gyakorlatok. Csak higyj benne, és menni fog.
Nekem is ment, ma már nem használom, de akkoriban segített.
Illetve vegyél nyugtató teát, mák teát. Forró fürdő, tisztísd ki a gondolataidat, és a problémákra valamilyen megoldást találni.
Ne feledd, higyj benne, és menni fog.
Nem vagyok szakértő, de stressz ellen mindig sorozatot nézek, de olvashatsz könyvet is. Lényeg, hogy lekötsd magad valamivel, hogy elvond a figyelmed a problémákról (persze megoldani a problémákat csak te tudod) de így talán könnyebb lesz. Kezdj otthon valami projektbe, barkácsolj vagy rendezgetsd a kertet. Elalváskor pedig ezeket próbáld magadban tervezgetni (mit barkácsolsz, mit csinálsz a kertben stb...)
Esetleg igyál lefekvés előtt pár órával citromfű teát. Ez segít elaludni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!