Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha fáj szex közben mi bajom...

Ha fáj szex közben mi bajom lehet?27/F

Figyelt kérdés

2022. dec. 5. 10:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

Mi fáj Feri? Mert aztán honnan fejtsem meg, hogy a farkad, vagy a segged?

Ha hetero vagy és a péniszed fáj, akkor rövid fék vagy fitymaszűkület, ilyesmi, ha nem hetero vagy, ahhoz én nem tudok hozzászólni...

2022. dec. 5. 10:49
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Attól függ, mi fáj, hol és hogyan. Lehet valami húgyúti fertőzés, ha ejakulációkor fáj (meg pisiléskor is, vagy ha alapvetően felfázásszerű érzeted van), lehet szimplán a súrlódás miatt, használj síkosítót az óvszeren belül akár, ha nem nedvesedsz eléggé, vagy ha szúró fájdalom minden mozdulatnál, lehet, apró seb van a fitymafékeden, de akkor sima mosdáskor is szúrna. Ha meg a makkod fáj, lehet a túl sok aktus, vad kézimunka, esetleges fogazás miatt felsértődött, ez nem feltétlenül látszik, pár nap alatt rendbe jön.

Ennyi infóból még egy gondolatolvasó sem találná ki, mi bajod van.

2022. dec. 5. 10:50
 3/16 A kérdező kommentje:
Heteroszexuális vagyok, illetve van, hogy nem is érzem benne vagyok a nőben
2022. dec. 5. 10:53
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát akkor érzem mikor ki-be járatom a péniszt a vaginába
2022. dec. 5. 10:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Mindig így volt, vagy csak a jelenlegi partnereddel van így, vagy csak nemrég óta van így? Ezt kellene tudni, mert ez alapján dől el az, hogy az van, amit az 1. írt vagy azok valamelyike, amit a 2. válaszoló írt.
2022. dec. 5. 10:58
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
Troll szűz
2022. dec. 5. 12:06
 7/16 A kérdező kommentje:
3 éve élek szexuális életet mindig
2022. dec. 5. 12:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig így volt, akkor vagy rövid fék vagy fitymaszűkület. Menj vele orvoshoz, mert ez így sz-r! Pár perces műtét, cserébe másfél-két hónapig gyógyul, addig cölibátus! De nehogy már a villanyszerelő diagnosztizáljon, érted? Szóval ilyen jellegű panasszal nem a gyakorin kell jelentkezni! :)
2022. dec. 5. 16:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 Azért őszintén, láttunk már valaha olyan kérdést itt, amivel itt kellett volna jelentkezni? Irány a kibeszélt családtag, az orvos, az állatorvos, a gugli vagy a házit íratók kérjenek útmutatást a tanáraiktól. Ide mindenki csak szórakozni jár. :D
2022. dec. 5. 18:30
 10/16 A kérdező kommentje:
De voltam vele több orvosnál, ő azt mondja hogy nincs bajom
2022. dec. 6. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!