Szúr a hasam és fáj mitől?
Fiu vagyok 18 éves 64kg és már kb 3 hete fosok csak minden nap kb 3x reggel suliba menés előtt és kb 14:00 kor meg este 18:00 fele
Voltam orvosnal mikor mar kb 1 hete van az irt fel nekem ilyen akutos hasmenés ellen gyogyszert szedtem 3 napig de semmit nem használt, aztán elkezdett szúrni a hasam fölött mindig nem tudom mitol de nagyon kibirhatatlan es csatolok ide kepeket hogy pontosan hol fáj.
⬇️⬇️
Innen a linkről a képeken a 3-mas számú képnen lathato ott nagyon szur legjobban meg néha szokott a 8-as képen is ami be van karikazva ez mitol lehet? Valaki tudja? Mi bajom lehet?
Rengeteg dolog miatt lehet. Írtad, hogy jobb oldalon fáj, ezért lehet, hogy májbetegség ( pl.:akut májgyulladás), vagy epeprobléma (epehólyag, vagy epevezeték megbetegedése). De az is lehet hogy valami más.
Mindenképpen (lehetőleg minél hamarabb) menj el egy dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!