Szívesen használjátok a piszoárt?
Figyelt kérdés
Nem érzitek közben kellemetlenül magatokat? Főleg, amikor még válaszfalak sincsenek köztük. Az a legrosszabb, amikor vizelés után mindenki előtt próbálom kisajtolni és kirázni az utolsó cseppeket.2022. nov. 7. 19:12
1/6 anonim válasza:
Ebből nem kell ügyet csinálni.Ez egy ilyen helyzet .
2/6 anonim válasza:
Szerinted bárkit is érdekel a farkad?
4/6 anonim válasza:
Utálom a piszoárt, mert vizeletmegindítási gondjaim vannak mások előtt, de a fülkében minden simán megy.
Egyszer bepróbálkozott egy feltételezem meleg pali a holland reptéren, ahogy mellém állva összeért a kezünk. Azóta a bizalom elszállt.
5/6 anonim válasza:
Vizelés után másnak is úgy kell kirázni a maradékot, nem fognak csodálkozni, hogy te mit csinálsz.
Ugyanaz van mások kezében is ott, nem kell szégyellni.
6/6 anonim válasza:
Én sokkal jobban szeretem a piszoárt, mert nem kell megfogni a koszos kilincset meg a wc ülőkét felhajtani. Eleinte nekem is nehezebben ment piszoárnál, de meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!