Egy 14 évesnek átlagosan mekkora a péniszének hossza?
Figyelt kérdés
Kérem valós méreteket írjatok.2022. nov. 5. 22:44
2/17 A kérdező kommentje:
Tessék?
2022. nov. 5. 23:02
5/17 anonim válasza:
4. Az így is átlag feletti. Az átlag 12-13 cm.
6/17 anonim válasza:
Nincs ilyen hivatalos mérés, a felnőtt átlag méret 13cm. Az, hogy ő 14 évesen hol tart a nemi érésben egyéni dolog.
7/17 anonim válasza:
Óriási a szórás ilyenkor. Én 21 éves vagyok, nekem 14 évesen nyolcadik osztály végére már felnőtt méretem volt, és a jelenlegi méretemet már nagyjából akkor elértem. Hosszban onnantól már semmit nem nőtt, még egy picit vastagodott utána - nekem 17 cm volt akkor és most is. Voltak csapattársaim úszáson, akiknek még ennél egy picit nagyobb volt, és már 180 felett voltak magasságban akkor. Majd amikor osztálytársaim között néztem, akkor ott meg voltak 160cm alatti fiúk, kb kisfiús pénisszel, sokaknak 12-14 cm volt maximum és még nem kezdtek el annyira nőni, férfiasodni. Ez pont ebben a korban 11-15 éves kor között szerintem nagyon változó.
9/17 anonim válasza:
Nekem 14 évesen 16 centi volt
Tizedikben 16 évesen pedig elérte a felnőtt méretét 19cm
10/17 anonim válasza:
Persze, itt mindenkinek 18 centi :D A lószrt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!