Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Csajok! Mi a véleményetek...

Csajok! Mi a véleményetek arról, ha egy pasinak pirosas árnyalatú a makkja?

Figyelt kérdés

Én fehérbőrű vagyok, (szőke, kékszemű), de a péniszemen a bőr elég sötét árnyalatú és nem rózsaszínes, vagy lilás a makkom amikor erektlált állapotban van, hanem inkább piros. Nem rikító vörös, mintha be lenne gyulladva, de azért észrevehető…

Olyannyira észrevehető, hogy volt már olyan alkalminál, hogy megkérdezte a csaj, hogy miért van ilyen színe és nagyon ciki volt, nem tudtam rá mit mondani. Az elején az orált még gumi nélkül kezdte, de utána húzott rá gumit és az orált sem akarta gumi nélkül… Szóval azt hitte, hogy valami bajom van.

Nem viszket, nem fáj amúgy és voltam már STD szűrésen és bőrgyógyász is látta már, nincs vele semmi baj, nekem sincs semmi bajom.

És nem szoktam sűrűn alkalmi szexelni, sőt.

Az a baj, hogy ez után az eset után félek hogy más is azt fogja hinni, hogy van valami bajom, ha el jutunk odáig…

Lányok, nők! Nektek már volt dolgotok hasonló pénisszel? Mit gondoltok róla? Ti is feltennétek ilyen kérdéseket?

2022. nov. 2. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A szinét mindig a vérbőség adja meg .Mivel a makk felületét nyálka hártya boritja,alatta meg hajszálérhálózat van,a vér színe nagyon átlátszódhat.

Aki egy kicsit is jártas nemi szervek anatómiájában,az tudja mitől van ez .

2022. nov. 2. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs azzal semmi baj, ha jól használható. :)
2022. nov. 3. 15:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt a csajt, aki ilyen buta kényes liba, ki kell hajítani a francba.

Meg miért nézegeti a makkodat? Nő vagyok, de sohasem tanulmányozom a barátom nemi szervét, hanem inkább nyalogatom, szopogatom a makkot majd a számba veszem, mert kívánom őt ott.

2022. nov. 4. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!