Bal szememmel kékes, jobb szememmel kicsit pirosas árnyalatban látok. Ti is így vagytok? Mitől lehet ez?
Nálam is ez van, már règóta. Èn inkább úgy írnám le, hogy az egyik szememmel melegebbek a színek (pirosas, narancsos), a másikkal meg hidegebb (kèkes, zöldes).
Èn mindig azt hittem, hogy ez így jó, mert a kèt szem különböző színèrzèkelèse adja ki a jó színeket, mikor a kèt szemmel egyszerre nèzünk. Persze lehet ez hülyesèg. Az is lehet, hogy a "pirosas" szem lencsèje rosszabb valamennyire, mint Monet-nál, aki èlete vègèn már csak ilyen színekben látott mindent (míg el nem távolították az egyik szemlencsèjèt).
Szerintem enyhe fokú eltèrèsnèl nem kell aggódni, nekem már èvtizedek óta így van, ès mèg látok. :)
Igen, inkább én is meleg , hideg színnek mondanam
Èn se látom minden fènyviszonynál, ès nem annyira nagy különbsèget kell elkèpzelni.
Nappal, egy olyan szobában, ahová nem süt be a Nap, akkor szoktam èszrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!