Az első gyerek a családban az anyai részről örököli a pénisz méretet?
Figyelt kérdés
Nyilván ha fiú.
Ezt olvastam vagy hallottam valahol, szerintetek igaz?
2022. okt. 7. 18:27
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Nincs köze hányadik gyerek, első második. Az apa határozza meg a nemét a gyereknek. Örökölheti az apja peniszméretét, vagy az anyai ágból egy férfirokon méretét, attól függően, hogy melyiknek volt a génje dominánsabb, erősebb. Vagy előfordul egyedibb penisz a gének kombinációjának eredményeként.... vagy egy dédszülőéhez hasonló pénisz..... valamelyik ágról, anyai vagy apai
Sokgénes a pénisz, sok kisgén játszhat közre
4/10 anonim válasza:
Én második gyerek vagyok de tuti nem az apámét örököltem mert neki fele akkora nyugaiban is meg állva is
5/10 anonim válasza:
Én elso gyerek vagyok, én sem hiszem, hogy apámét orokoltem neki kb. kétszer ekkora. :/
6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó 2, mekkora nektek?
2022. okt. 8. 10:10
8/10 A kérdező kommentje:
13 centis? Állva vagy lankadtan?
Jaa vagy hogy apukádnak 2x ekkora?
2022. okt. 8. 12:30
9/10 anonim válasza:
Aha, állva sajnos, neki meg majdnem 2x ekkora sztem.
10/10 anonim válasza:
4es vagyok
19 állva
Apámnak kb 14 centi állca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!