Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 17 évesen elkezdtem kopaszodni...

17 évesen elkezdtem kopaszodni Mit tegyek ?

Figyelt kérdés

Hiába mondom a szüleimnek hogy ez nem normális , azt mondják hogy ez semmi úgy hogy már idegen emberek is reagáltak erre és emlitették.

Nem vagyok valami jól kinéző valaki és nem hiányozna ez ennyi évesen

2022. okt. 6. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Barátkozz meg a gondolattal, genetika, előfordul ilyen korán már. Nézz körül a családban, a felmenőid miatt van.
2022. okt. 6. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
sajnos ez genetika, viszont ha nagyon gylrsan történik azért egy orvosi vizsgálat lehet nem árt.
2022. okt. 6. 19:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Nevelőszülöknél élek , nem ismerem egyik felmenőmet se .
2022. okt. 6. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Első körben háziorvos, elküld majd mindenféle vizsgálatra. Ha kezelhető, akkor kezelik, ha meg nem, akkor told le a hajad nullás géppel, és mondd, hogy direkt ilyen.
2022. okt. 6. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Átérzem, sajnos néha előfordul ilyen fiatal korban. Azért érdemes kivizsgáltatni, hátha van valami egyéb oka, hátha tudnak rá valamit adni. Velem is ez volt, nem olyan durván, de azért láthatóan. Én meguntam és letoltam kb fél centisre. Nekem bejön így is, ha nincs jobb megoldás, tulajdonképpen férfias. :)
2022. okt. 6. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:

"Hiába mondom a szüleimnek hogy ez nem normális , azt mondják hogy ez semmi úgy hogy már idegen emberek is reagáltak erre és emlitették"

nem lehet, hogy tényleg semmi? vannak emberek, akiknek szimplán magasabban van a hajvonaluk az átlagosnál.

nekem egyébként 18 évesen szúrták ki, hogy ott a mikiegér. azóta már 30 felett vagyok, de alig változott a helyzet, ugyanannyi hajam van, legfeljebb 1-2 centit mászott feljebb a vonal.

2022. okt. 7. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy gimnáziumi osztálytársam, aki már 17 évesen erősen kopaszodott. De végül mégis mérnök lett belőle.
2022. okt. 7. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Hormonális probléma is lehet, pajzsmirigy értékeket én mindenképp megnézetném. De ahogy azt előttem írták, tényleg van hogy genetika még ha ilyen fiatalon is!
2022. okt. 9. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:
17 voltam én is, amikor kopaszodni kezdtem. Minden reggel sírtam, amikor tükörbe néztem. Barátkozz meg vele. Kopaszon legalább fodrászra nem kell költeni. :)
2022. okt. 12. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!