Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prosztatavizsgálat alkalmával...

Prosztatavizsgálat alkalmával tényleg belenyúlnak az ember fenekébe?

Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 09:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%
Nem hiszem, hogy be fogom valaha is vállalni.
2022. szept. 25. 18:05
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
#11 - én is így gondoltam egész addig, amíg utol nem ért a prosztatagyulladás. Amikor harmincx évesen éjjel-nappal 15-20 percenként vizelési ingered van, de mégis alig csordogálva tudsz vizelni, nincs merevedésed és fáj minden a nemi szervednél, akkor alig várod, hogy valaki segítesen. Akkor már az sem fog érdekelni hogyan, csak minél hamarabb. Amúgy valóban nem kellemes, főleg gyulladt prosztata esetén, de bőven kibírható. Abban az időszakban annyiszor volt RDV-m, hogy a végén már csak ultrahanggal nézte meg (én írtam a 4-es választ). Azt mondta az orvos, hogy nem tesz ki még egyszer a tortúrának, ha az UH-n mindent rendbe talált. De legalább elmúltak a tünetek.
2022. szept. 25. 18:35
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
Ha prosztata vizsgálat közben az orvos mindkét keze a válladon van, akkor nem nyúlt be...
2022. szept. 25. 20:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

#13 - ha megkérdezed az orvost, hogy hová teheted a nadrágod és az a válasz, hogy oda az övé mellé, akkor fuss.

Na jó, ne vicceljük el, sajnos minket férfiakat eléggé meg tud szivatni a saját prosztatánk

2022. szept. 25. 20:10
 15/20 A kérdező kommentje:
Az durva, hogy a 12-esnek 30 évesen is volt vele gondja! Azt hittem, hogy ez 50+ évesen igényel több figyelmet.
2022. szept. 25. 20:13
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos nem. A prosztatagyulladás a fiatal férfiak egyik leggyakoribb urológiai betegsége.
2022. szept. 25. 20:36
 17/20 A kérdező kommentje:
Ha 19 évesen azt mondom a háziorvosomnak, hogy meg akarom vizsgáltatni a prosztatámat (bár szerencsére semmi panaszom nincs vele), nem fogja furcsállni, kiröhögni, vagy búzának nézni?
2022. szept. 26. 06:37
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

17

De igen, furcsállni fogja, ugyanis semmi sem indokolja a vizsgálatot. Nem is fog beutalni. Magánba mehetsz, de totál feleslegesen dobnád ki a pénzedet.

2022. szept. 26. 07:59
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
Ha nincs panaszod, miért akarod megvizsgáltatni?
2022. okt. 13. 18:43
 20/20 A kérdező kommentje:
#19, ha ez a kérdés nekem szólt, én egy szóval nem írtam olyat, hogy meg akarnám vizsgáltatni. Olvasd vissza a válaszaimat! Ha megkérdezem, hogy működik a mikrosütő, abból minden kétséget kizáróan az következik, hogy elektroműszerész akarok lenni?
2022. okt. 13. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!