Prosztatavizsgálat alkalmával tényleg belenyúlnak az ember fenekébe?
Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 09:34
1/20 anonim válasza:
Anélkül elég nehéz volna megvizsgálni...
2/20 A kérdező kommentje:
:O
2022. szept. 25. 09:46
4/20 anonim válasza:
Igen. Keress rá: rektális digitális vizsgálat. Amúgy nekem legutóbb csak ultrahanggal nézte meg.
5/20 anonim válasza:
Igen,tapintásos vizsgálat is lehet.
6/20 anonim válasza:
Az ott van konkrétan a beled mellett. Hogy vizsgálná meg a doki?
7/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem volt ilyenben még részem, csak hallottam róla. Elég bizarr és búzás, hogy ott vájkálnak.
De persze tudom, hogy ha ott kell, akkor ott kell...
2022. szept. 25. 15:49
8/20 anonim válasza:
és hogy a nők puncijába turkálnak az nem gond? :D
légy már férfi, és vizsgáltasd ki, egy orvos és gyógyít, nem prosztatamasszázst csinál, mint ahogy a nők se élvezik az ujjazást a nődokinál
9/20 A kérdező kommentje:
Én nem írtam olyat, hogy nem gond. Csak abban nem lesz részem, mert nincs puncim.
Oké, pár évtized múlva kivizsgáltatom, egy szóval sem írtam, hogy nem fogom. Még mindig jobb ez, mint a rák. Csak ha most az én koromban odamegyek, ki fognak röhögni. Csak informálódom.
2022. szept. 25. 16:58
10/20 anonim válasza:
PSA teszt is létezik, de az nem helyettesíti a manuális anális vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!