Here fájdalom.Szerintetek mi lehet?
2021 szeptember körül. Mellék here gyulladásom volt. Majd kaptam antibiotikumot pihenés jegeles stb. Majd antibiotikumot kúra után enyhen meg picit fájt. De kb 2 hét múlva teljesen ell múlt a fájdalom.
Majd most 2022 augusztus közepén ell kezdett fájni megint érdekesen faj inkább nagyon érzékeny erintésre. és időnként minden nap fajdogal kellemetlen érzés nem komfortos. Ell mentem már 5 dokihoz is mind mást mond
Lényeg az hogy, voltam mr gerinc vizsgálaton (csak derék, pici kopas amitől max a csípőm fájhat) vervetetlen (semmi gyulladás) vizelet mintán (semmi)
3 urológus nézte nincs prosztata gyuladas.
Nem használt a apranax, voltaren kúp se ,
Valakinek van ötlete hogyan tovább? Vagy mitől lehet ez? A fájdalom?
Nem vészes ritkábban fáj nagyon
De viszont ez a folyamatos kényelmetlen érzés fen áll.
Füzike teát iszok
Prosztayolt szedek
Tőzeg áfonyát eszek
1 kúra prpoliszon vagyok túl
És munkából eredően sokat mozgok (sétálok)
Annyi még hogy néha a ha ell kezd fájni a jobb herem, a jobb oldali labamba végig megy a fájdalom.
Semmi mást nem tapasztaltam meg ki, se hogy miért fáj jobban néha.
Előre is köszönöm.
Here CT kéne.
Kegel gyakorlatokat nem javasolnék, főleg úgy hogy nem tudjuk mi a baj, könnyen lehet hogy többet árt mint használ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!