Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pár hete patanásszerűség...

Krisztián kérdése:

Pár hete patanásszerűség jelent meg a makom tövénnél mi lehet az?

Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Lehet simán pattanás is.

Illetve élsz szexuális életet, voltál valakivel gumi nélkül? Ezt a két kérdést tuti a doki is feltenné.

2022. szept. 12. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:

1 biztos: Nem pattanás. Valami HPV szemölcs esélyesebb. De ha nagyon gázul néz ki, akkor Szifilisz gyanú felmerül.

Orvoshoz kell menni vele. Bőr-nemi gyógyászati ellátásra. Esetleg háziorvos.

2022. szept. 12. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Fordyce foltok . Némítón terjed hasonló a pattanáshoz de nem az
2022. szept. 12. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Nemiuton
2022. szept. 12. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
A fiamnak pattanás szerű volt a pénisze tövén. Fájt neki. Orvoshoz nem akart menni. Nem piszkálta és elmúlt 1 hét alatt.
2022. szept. 12. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:

5-ös, csaxólok, hogy a Szifiliszes gümő is elmulik hamar a nemiszervről. Persze attól a baci még zabálja a vesédet, szemedet, agyadat.

Több évig tart mire sikerül, de

többnyire kinyiffant. Amúgy meg egyszerűen és biztisan lehet kezelni antibiotikumokkal. Csaxólok! 🐸

Másik ez a pattanás pénisz tövén dolog. Nekem is volt. Bőrdoki azt mondta faggyú ciszta. Elküldött sebészetre, meg adott egy all-in-one krémet. A sebész megmondta h az egy szőrbe övés. Persze én már akkor láttam h van benne valami fekete mikor vőrdokinál voltam. A kenőcstől leapadt annyira h ki tudtam szabadítani a szőrt.

A sebész már ez után látott. Mondta hogy ne csesztessem, el fog múlni. Ja , és hogy nem ciszta

DE... Én mentem orvoshoz. Szinte azonnal. Azt hozzáteszem, hogy én szeretem és tudom is használni a farkamat.

2022. szept. 12. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
A fiam szerintem még csak pisilésre használja, nem hiszem, hogy nemi betegség.
2022. szept. 13. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!