Mások előtt ciki a reggeli merevedés? Látta már meg valaki a párotokon kívül?
Figyelt kérdés
Tett valami megjegyzést?
Most fogok összeköltözni 2 másik ismerősömmel , plusz egyik haverommal megyek közös útra is.
A kolesz illetve a szállás esetében is a wc a szobából nyílik.
Nekem minden reggel van merevedésem ami elég rendesen latszodik is a pizsamagatyában (sátor :D )
Ti voltatok már ilyen helyzetben hogy masok meglattak? Szoltak valamit?
Esetleg hogy lehet ezt megoldani?
Vagy egyszeruen csak ne zavartassam magam mert fiuknal ez természetes?
2022. szept. 11. 00:55
11/25 anonim válasza:
Természetes, egészséges dolog, dehogy ciki, csak az óvodás mentalitásuaknak.
12/25 anonim válasza:
tesók vagyunk egy szobában alszunk. Sokáig próbáltuk takargatni egymás előtt
13/25 manly válasza:
Nem gond, de idegen előtt zavaró.
14/25 anonim válasza:
Örülj neki hogy van reggeli merevedesed.Az annak a jele,hogy rendesen működik a szerszámod.Mas is meglathatja,ne szegyeld.Az szegyenkezzen,akinél nem jelentkezik.Annak késik a nemi szervei erese.
15/25 anonim válasza:
Irigyellek! Nekem már a derekamban jelentkezik! :-D
16/25 anonim válasza:
Én próbálom titkolni.
Már csak akkor kelek fel, ha lement valamennyire.
17/25 anonim válasza:
Nem ciki, minden férfinak van reggeli merevedése, még a haverjaidnak is. Ha nem akarod hogy meglássák, akkor vegyél fel feszülős alsót és az hosszásimítja a hasadhoz a farkadat és nem lesz "sátrad"
18/25 manly válasza:
Ez inkább a tiniknél fordul elő.
19/25 anonim válasza:
Egyszerűen ne zavartasd magad. Egy kor után mindenki lát ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!