Fitymafék átvágáson átesettek: mennyire fájdalmas és jobb-e utána a szex?
Nem vagyok extrém eset, de tini koromban javasolta egyszer a doki, hogy lehet, hogy érdemes lenne odafigyelnem rá. Gondoltam, megcsináltatnám, de nem tudom, érdemes-e.
Nem fáj, nem vérzik vagy ilyesmi, egyszerűen csak úgy érzem, lehetne egy kicsivel hosszabb.
A műtét teljesen fájdalom mentes.Az aszt követő pár nap már nem annyira.
Lesz otthoni után gondozás is .Itt nincs mit vesziteni,ez nem olyan ,mint 1 körbe metélés .Igazából az a tökéletes műtét,ha az egészet eltávolíják.
A fék nem gumiból van,hogy nyulladni tudjon.Átvágás után még a probléma maradhat.
4-es te magadtól vagy ennyire debil, vagy segít valaki? Esetleg nekifutásból sikerült?
Ahogy írod: átvágják, majd lejjebb visszavarrják - tehát nem magától nyúlik, hanem mesterségesen belevágnak, kvázi kihajtják a vágás során keletkezett új "húrt", és azt rögzítik vissza. Ez nem nyúlás.
Én nem átvágással oldottam meg, hanem alávarrással magamnak. Ez addig volt kellemetlen, amíg átszúrtam, majd pár nap múlva meg is oldódott a probléma. Közben nem volt fájdalmas se a merevedés, és még a maszti is ment.
Szexet semmiben nem befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!