Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hány maszturbálás egészséges...

Hány maszturbálás egészséges egy nap?

Figyelt kérdés

2022. szept. 2. 09:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
Ha lesz párod, akkor majd újragondolod a kérdést.
2022. szept. 3. 21:39
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Napi 1 nekem kell. De sokszor többször is csinálom. Lenyugtat, hiányzik ha ekmarad.

Ha kimarad akkor pedig utána intenzívebben kívánom a valódi szexet is. Szóval ha a párommal van lehetőség szexre akkor inkább azt preferálom és kihagyom a masztit, hogy legyen "energiám". Régebben olyan is volt, hogy inkább kivertem a szex előtt delelőtt, csak hogy hosszabb élvezetesebb legyen később a szex, ne menjek el pár percen belül.

2022. szept. 7. 04:03
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Amennyi csak jól esik...de sztem 1-2
2022. szept. 27. 22:21
 14/16 anonim válasza:
61%

Nincs olyan hogy egészséges, csináld amennyit jól esik, de ne vidd túlzásba.

Napi 3 belefér

2023. jan. 10. 20:14
 15/16 anonim ***** válasza:
21%

Nagyon egyénfüggő.

12 éves koromtól ha a gondolataim elkalandoztak, elvette a figyelmemet a tanulástól, akkor gyorsan kivertem. Ezt fél-egy óránként megismételtem, hogy tudjak figyelni a házi feladatokra. A max. 13 volt egy nap, az átlag úgy 5 lehetett. Valószínűleg ettől voltam jó tanuló. Egyetem alatt már nem volt erre szükség, kölcsönösen kielégítettük egymást a barátnőmmel, később a feleségemmel, csak abban a pár napban volt csináld magad mozgalom napi 2-3 alkalommal, amikor pirosbetűs napjaik voltak.

Negyed század házasság után is megvan a heti 6-8, aminek kb. az 1/3-a csináld magad, a többi páros szex, mert a feleségemnek ritkábban hiányzik.

2023. okt. 17. 00:16
 16/16 anonim ***** válasza:
37%

15....

Akik ennyire aktívan önkielégítenek, azok szabadidőben láthatólag ezen kívül semmi máson nem tudnak gondolkodni. Sajnálatos. Tök jó amikor az ember kellő alkalomnal tud szexelni a párjával, évtizedek múltával is. De hogy ezen kívül még muszájnak érezze kiverni egy negyvenes ffi mindennapos jelleggel, az már egyrészt egy teljesen üres életre utal, másrészt totál debilizmus ebben az életkorban.

Annyi minden szuper dolog van még az életben, mindenféle hobbik, sportok, családi programok, kirándulás, utazás, alkotói munka, társadalmilag hasznos önkéntesi munkák, stb., stb. Kinek mi tetszik.

Így meg... kb.:

"Kovács XIII János megszületett X év jan 15, elhunyt Y év május 10.

Mottója: végig recskáztam az egész életemet."

Láthatólag megtaláltad életed értelmét. Congratulation!

jan. 4. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!