Hány maszturbálás egészséges egy nap?
#1 Mondjuk nem mindegy, hogy nő vagy férfi. Például 42 recska az lehetetlen, de nő akár képes lehet ennyire... nekem 6 volt a legtöbb recskából, de az is egésznapos program volt :D De a 2 - 3 elég szerintem napiba. Napi 2 szex mellett is nyomok még heti kettőt, mert annyira szeretem csinálni :D
Amúgy szerintem egyénfüggő ki mennyire van tele tesztoszteronnal meg mennyire kanos stb. én 43 múltam és mai napig túl aktív vagyok ilyen téren, de szerencsére a párom is ilyen.
Ahogy 5-ös írta, attól is függ, hogy kinek mennyi a tesztoszteronja. Ha napi szinten 5x kívánod, akkor szerintem elégedj meg hárommal. Ha napi szinten 3x kívánod, elégedj meg eggyel-kettővel. Nem kell mindig mindenben kielégíteni maradéktalanul a vágyainkat. Ha éhes vagy sem zabálod úgy tele magad, hogy utána moccanni se tudj és mondjuk ne tudj elmenni a kedvenc programodra. Ha szomjas vagy sem iszol meg 10 liter vizet, mert meghalsz. Ha álmos vagy sem alszol 18 órát. stb.
Mérték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!