Túl érzékeny makkal mit lehet tenni?
Túl érzékeny a makkom, ha szabadon van és bármi hozzáér akkor nagyon érzékeny, szexuális életben is. Viszont nemsokára sajnos szükségem lesz egy műtétre fitymaszűkület miatt és félek hogy ha eltávolítják utána hogyan bírom majd ha egyfolytában szabadon lesz.
Valakinek ötlete?
3as, de az nem normális, ha annyira érzékeny, hogy ha hozzáérsz egy hétlöznapi szituácioban, akkor összerezzensz töle.
Olvastam olyat, hogy konkrétan fájdalmas volt a szex emiatt, nem lehetett hozzáérni ezért nem is mert szexelni a szerencsétlen.
Létezik ilyen, és más megoldás nincs rá, csak az ha fokozatosan szoktatja az ember az érintéshez. Idövel csökken az érzékenység, ha nem akkor viszont orvoshoz kell fordulni.
Szerintem, ha majd szabadon lesz, akkor eleinte biztosan nagyon rossz érzés lesz, de tényleg pár hét alatt tuti fog csökkenni az érzékenysége.
Nekem gyerekkoromban volt nagyon érzékeny, de amikor már elkezdtem masztizni, és gyakrabban volt szabadon, onnantól kezdve szép lassan elmúlt az a rendkívüli (túlzott) érzékenysége. Pedig van fitymám most is, és jól is működik, rajta van alapesetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!