Magánorvos urológus álltalában milyen hamar tud időpontot adni?
Figyelt kérdés
Győrben. Mennyivel gyorsabban kapok időpontot mint az állami urológushoz?
Inkább érdemes háziorvostól beutalót kérni?
2022. aug. 28. 02:33
1/3 anonim válasza:
Nem győri vagyok, de nyugat-dunántúli. Tavaly ilyenkor a rendelőintézetben kb. egy-másfél hónapra tudtak volna csak időpontot adni. A magán klinikákon kb. 1-2 hét múlvára. A privát rendelőkben szintén, viszont az egyik orvos jó fej volt, mert mondta, hogy kérjek a háziorvostól sürgősségi beutalót, akkor másnap a szakambulancián megnéz. Az a fekvőbeteg osztálynál van. Telefonálj körbe, illetve vannak olyan magánklinikák, ahol online is lehet időpontot kérni.
2/3 anonim válasza:
Pár napon belül biztos van időpont,mert nekik a pénz számit .
3/3 anonim válasza:
Győri vagyok, épp ebben a helyzetben vagyok én is. Én a Medicoverbe szoktam menni, ott átlag 2-3 hétre előre tudnak időpontot adni, de például a Kardirexben hipp hopp elkelnek az időpontok, csak akkor van esély, amikor épp nyitják a következő hónapot. Hungaria Med-et ajánlom még, de ott is kell várni 2-3 hetet általában, de legalább ott online lehet látni az elérhető időpontokat. Szóval elég lehangoló a helyzet, ha az embernek panasza van és szeretne mihamarabb orvoshoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!