Ismer valaki egy jó endokrinológust Budapesten?
Augusztus közepe óta erektilis diszfunkcióm van, illetve hízok (zsírból). Állandóan fáradt vagyok és a libidóm is nulla.
Urológusnál már voltam, szervi hibát nem talált és továbbirányított egy endrokingológushoz aki viszont nem rendel a járvány miatt.
Elég régóta járkálok már, horribilis várakozási időkkel, szeretnék találni egy magánorvost Pesten.
Legfőképp olyan orvost keresek akiről tudna valaki szólni egy pár szót itt.
Elfelejtettem hozzátenni hogy nehezen alszok, tinédzser koromban simán végigaludtam 12 orát, most valahogy kb 6 óra után felkelek egy enyhe szorongással, emiatt úgymond ,,erőltetve" tudok csak visszaaludni egy felszínes, kb 2 órás alvásra.
20(/F)
Tesztoszteront, prolactint, cortisolt, T3 T4 TSH ACTH HGH szintet érdemes nézetned mindenképpen a dokival.
Ha pedig a teszteredmények indokolják, érdemes egy sella MR vizsgálattal folytatni.
Nem tudom milyen dokik rendelnek mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!