Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehetséges hogy betegség...

Lehetséges hogy betegség nélkül 2 év alatt megkopaszodom?

Figyelt kérdés

Családban nincs kopasz, nekem pedig 33 évesen két év alatt lassan minden hajam kihullik.

Voltam vérvételen, minden normális. Egyszerűen nem tudom merre tovább. Kicsit szomorú vagyok mert mindig is sűrű sörényem volt.

2022. aug. 17. 00:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Persze h lehet. Főleg ha nem teszel ellene semmit.

Minoxidil, finaszterid.

2022. aug. 17. 01:04
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Van egy oltott ismerősöm, ő nő. Ugyanez történik.
2022. aug. 17. 07:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Cinket javasoltak nekem a hajhullás ellen.
2022. aug. 17. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez általában genetika. Biztos az az apád akit te annak hiszel?
2022. aug. 18. 00:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen biztos, mivel rá hasonlítok. :D
2022. aug. 18. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:

33 leszek szintén. Nekem is az utolsó 1-2 év tett be. Csináltam/csinálom a dermaroller + minoxidil, mentaolaj kombót.

2 éve még ezzel tök jól vissza tudtam fordítani. Azóta stresszesebb a hétköznap, kevesebb idő jut magamra. Talán ezért is gyorsult fel a dolog.

Most még adok egy kis esélyt a fenti módszerrel + tökmagolaj pakolás és tabletta szedés, de ennyi.

Nézek parókát, mert gyűlölök kopaszodó lenni... 😓

2022. aug. 18. 19:50
 7/9 A kérdező kommentje:

6# Nekem ha ultragáz lesz a helyzet akkor hajbeültetés lesz. De remélem odáig nem jutok el.

Amúgy stressz és kevés alvás nekem is van.

2022. aug. 18. 20:23
 8/9 anonim ***** válasza:

7: nagyon drága sajnos. Semennyire nem támogatott, pedig konkrétan depressziót okoz.

Az a baj, mivel házasságban élek, és 2 gyermekem is van, így nem igazán jöhet szóba, hogy kb. 2 millát én erre csengessek ki, ami inkább menne egy jövőbeni családi házra.

(Én hozom az anyagi döntéseket, de ilyen szintű kiadást, csak 1 családtagra, jelen esetben magamra, nem adhatok...) 😪

2022. aug. 18. 20:37
 9/9 A kérdező kommentje:
7# Hát ez érthető sajnos.
2022. aug. 18. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!